Online NLP Coaching

In de afgelopen twintig jaar heb ik meer dan 500 mensen gecoacht met uiteenlopende problemen. Niet iedereen is door mijn NLP coaching uit de problemen geraakt. Omdat ik al mijn 1-op-1 live coaching doe op basis van no cure, no pay, weet ik precies bij hoeveel mensen NLP coaching goed werkt. NLP coaching blijkt bij 9 van de 10 mensen goed te werken.

Voor mijn NLP coaching gebruik ik het door mij ontwikkelde NLP Kring Coach Format. Dit format volgt het volgende programma bij NLP Coaching:

  1. Stel vast wat de gewenste situatie is. Hoe ziet je leven eruit als er geen problemen meer zijn.
  2. Zoek uit welk breintype je hebt. Er zijn negen verschillende breintypes volgens het Neurogram en elk breintype heeft zo zijn eigen issues, aanpak en oplossingen.
  3. Zoek uit hoe goed iemand is in voelen, verbeelden en denken. Elk probleem is een combinatie van je slecht voelen, de verkeerde beelden in je hoofd halen en onhandig denken. Wanneer je meer grip krijgt op voelen, verbeelden en denken, dan ga je constructief denken in plaats van piekeren, de juiste beelden in je hoofd halen en je goed voelen!
  4. Verbeter je zelfbeeld en zorg ervoor dat je onbewustzijn bewust wordt van het beste dertigjarenplan dat je maar kan wensen. In ieder geval eentje waarin je je grote droom verwezenlijkt ziet!
  5. De meeste problemen rond stress, angst, woede of verdriet, ook als de problemen groter zijn in de vorm van een depressie, suïcidale neigingen, destructief gedrag, fobieën of trauma’s, zijn tegen deze tijd opgelost. Zo is het bijvoorbeeld lastig om depressief te blijven wanneer je je de hele tijd goed voelt. Soms zijn er problemen die hardnekkig blijken te zijn. Voor die problemen gaan we in stap (5) met hypnose aan de slag om een unieke oplossing voor jou op maat te maken.

Deze aanpak kan door langs te komen naar NLP.amsterdam in Amstelveen. Maar NLP coaching kan ook online via Zoom. Hiervoor hebben we het volgende stappenplan:

Stap 1: Boek met de onderstaande tool een online Zoom sessie in zodat ik kan uitzoeken wat er aan de hand is en welk breintype je hebt. Het tarief hiervoor is 100 euro. Dit is inclusief een gratis exemplaar van Het Neurogram Handboek ter waarde van 40 euro dat gratis naar je toe wordt gestuurd. Doordat ik online je breintype voor je hebt uitgezocht, heb je daar een diepe innerlijke zekerheid over. Het Neurogram Handboek gebruik je dan om na te lezen wat dit alles precies voor je betekent.

Stap 2: Vervolgens spreken we een sessie af om te onderzoeken hoe goed je bent met voelen, verbeelden en denken. Aan de hand van de NLP basistechnieken testen we hoe goed je met NLP aan de slag kan gaan om de problemen op te lossen. Het tarief voor de tweede sessie is ook 100 euro en dit is inclusief 12 maanden abonnement op NLPflix,. Op NLPflix staan alle videos en audio-opnames die je nodig hebt om de komende 12 maanden te blijven oefenen met NLP om zo ervoor te zorgen dat je erg goed wordt in je goed voelen, de juiste beelden in je hoofd halen en constructief te denken.

Stap 3: In sessie drie gaan we aan de slag om je een beter zelfbeeld te geven en een dertigjarenplan te maken. Het tarief voor sessie 3 is 200 euro omdat we nu echt aan de slag gaan met NLP coaching. 

Stap 4 tot en met sessie 6: Deze sessies zijn optioneel. Dat wil zeggen alleen als ze nodig zijn en als we genoeg voortgang bereiken om deze sessie te rechtvaardigen. Want NLP coaching mag nooit lang duren. Het tarief voor deze sessies is ook 200 euro per sessie, maar in de meeste gevallen zijn ze niet nodig omdat je alles wat je wil in de eerste drie sessies krijgt.

Wanneer je met NLP coaching met mij aan de slag wil, boek dan een sessie in met de onderstaande tool. De eerste sessie is ook meteen de intake-sessie omdat ik je graag meteen veel meegeef om ervoor te zorgen dat het leven dragelijker wordt. Dus, neem meteen actie en boek je eerste sessie vandaag nog in.

Dit doe je door de volgende stappen te zetten:

  1. Klik eerst op “Tijden bekijken” bij de Neurogram Uitzoek Sessie.
  2. Kies locatie “Online” en klik op “Zie Slots”
  3. Ga naar de dag dat je wil boeken en kies het uur
  4. Vul je gegevens in en boek de sessie

See Online Booking Page