NLP Mini conferentie met Frankie Sikes

Licensed NLP Trainer Frankie Sikes

Licensed NLP Trainer Frankie Sikes

Een van de meest bijzondere ervaringen die ik en vele met mij hebben gehad binnen Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is het grote NLP congres van The Society of NLP® geweest dat in 2012 in het Hilton Hotel Amsterdam werd gehouden. Door omstandigheden gaat het nog lange tijd duren voordat zo’n groot NLP congres nog een keer wordt georganiseerd. Om die reden organiseer ik tegenwoordig met veel succes de Mini NLP Conferentie.

Veel succesvolle edities van de Mini NLP conferentie heb ik georganiseerd met mijn Engelse compagnon Kate Benson, de International Director for Education van The Society of NLP®. De Mini NLP Mini conferentie duurt twee dagen. Op 9 & 10 september organiseer ik alweer de derde Mini NLP conferentie met Licensed NLP Trainer™ Frankie Sikes. De Mini NLP Conferenties zijn ook altijd een groot succes en binnen de kortste keren uitverkocht.Frankie is de expert op het gebied van verslavingen en hoe je met NLP verslaafden uit de problemen helpt. Frankie traint namelijk al meer dan tien jaar de Londense verslavingszorg. Naast NLP gebruikt Frankie Motivational Interviewing om verslaafden uit de ellende te helpen. Daarnaast is Frankie een groot kenner van het sjamanisme. Om die reden ziet het programma er als volgt uit: de eerste dag staat in het teken van hoe je NLP en hypnose gebruikt voor het uit de problemen halen van mensen. De tweede dag staat in het teken van wat voor bijzondere spirituele, magische en sjamanistische ervaringen je met NLP en hypnose krijgt. Hier is het programma in detail:

Dag 1 NLP Mini Conferentie 9-9-2017): NLP & Hypnose om andere mensen te helpen

Sessie 1 (10-13 uur): Hypnotiseren Kan Je Leren met Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij

NLP is ooit bedacht omdat in de jaren zeventig de wetenschap vond dat hypnose niet bestond. Vandaag de dag denkt de wetenschap er totaal anders over, want met moderne breinscanners heeft de wetenschap nu ontdekt dat hypnose bestaat en 100% veilig is. Een hypnotische trance is een volkomen natuurlijke gemoedstoestand waarin veel bijzondere dingen kunnen gebeuren. Toch denken veel mensen dat zij niet in trance kunnen gaan. Laat staan dat zij iemand anders kunnen hypnotiseren.

In  deze sessie bewijs ik het tegenovergestelde: bijna iedereen kan in een hypnotische trance geraken en bijna iedereen kan iemand anders hypnotiseren! Bovendien blijkt dat je hypnose erg goed kan gebruiken om mensen uit de problemen te halen.

Tijdens deze sessie leer je dan ook:

  1. hoe natuurlijk hypnose is;
  2. hoe gemakkelijk je in een hypnotische trance kan raken;
  3. hoe veilig en prettig een hypnotische trance is;
  4. hoe gemakkelijk je iemand anders kan hypnotiseren;
  5. hoe je mensen uit de problemen helpt met hypnose.

Wanneer je meer wilt leren over hypnose, kom dan naar deze dag, want dan ontdek je dat er een ware hypnotiseur in je huist!

Sessie 2 (14-17 uur): verslaafden helpen met NLP met Licensed NLP Trainer™ Frankie Sikes

NLP staat erom bekend dat het een van de allerbeste methoden is om mensen te coachen. Tegelijkertijd weten de meeste coaches te weinig over verslavingsproblematiek om verslaafden goed te helpen. En dat terwijl NLP een aantal hele slimme strategieën heeft om mensen met een verslaving goed te helpen. Licensed NLP Trainer™ Frankie Sikes is wereldwijd de expert op het gebied van het aanpakken van een verslaving omdat hij al meer dan tien jaar de Londense verslavingshulpverleners traint.

Tijdens deze sessie over het helpen van verslaafden met NLP leer je eerst hoe verslavingen werken in het brein. Als geen ander weet Frankie duidelijk te maken wat genotmiddelen doen in het brein. Daarbij leer je niet alleen over wat verslavende stoffen in het brein doen, maar meteen ook hoe het brein werkt!

Vervolgens leer je hoe je met Motivational Interviewing en NLP verslavingen en problemen aan te pakken, namelijk:

  1. Frankie Sikes’ Fast Forward Technique;
  2. Motivational Interviewing, hoe je door de juiste vragen te stellen ervoor zorgt dat mensen hun problemen gaan aanpakken. Hier vind je een nadere beschrijving van wat Motivational Interviewing precies is: Motivational Interviewing met Frankie Sikes.

Kortom, ben je (NLP) coach en wil je verslaafden beter kunnen helpen, kom dan naar deze dag. Voor mensen die meer informatie over dit onderwerp willen is er de volgende website: NLP Drugs

Dag 2 NLP Mini Conferentie (10-9-2017): spirituele ervaringen & NLP

Sessie 3 (10-13 uur) NLP & Sjamanisme met Licensed NLP Trainer™ Frankie Sikes

NLP & sjamanisme

NLP & sjamanisme

Frankie is niet alleen een groot expert op het gebied van verslavingen, maar ook op het gebied van sjamanisme. Hij heeft de hele wereld rondgetrokken om door talloze sjamanen te worden getraind. Op basis van deze ervaringen geeft Frankie al enige jaren sjamanistische trektochten door de wilde natuur van Noord-Spanje met zijn Walking in Spirit. Voor veel deelnemers is dat een bijzondere ervaring. Een deelnemer zegt daarover:

“The week spent in Somiedo on Walking in Spirit represented one of the most significant and rewarding times of my life. I arrived mentally and emotionally exhausted, half way through a divorce and with many other cares and worries in my life. I work as therapist, and was well aware that I needed a break away to take stock, breathe and gather my energies again, in order to be able to keep doing what I needed to do – and hopefully be in better shape long term. My expectations, based on the stunning photographs I’d seen of Somiedo, and on the extraordinary appeal of walking in silence, were not just fulfilled … they were exceeded in more ways than I could have imagined.”

Hoewel we niet voor een ochtendje naar Spanje kunnen, gaat Frankie ons wel leren hoe je met aandacht voor de natuur in spirit kan rondlopen, wat dit doet met je gemoedstoestand en hoe dit invloed heeft op bijvoorbeeld hypnotische trances die je daarna ondergaat.

Wat Frankie tijdens deze sessie doet, is dat hij je eerst meer leert over het sjamanisme en de combinatie met NLP. Daarna legt hij uit hoe je in stilte kan rondlopen en alles maximaal in je op kan nemen. In die stemming gaan we dan rondlopen in het Vondelpark dat weliswaar geen Noord-Spanje is, maar nog steeds best aardig voor een stadspark. Vervolgens gaan we ontdekken wat een dergelijke stille tocht met je doet en hoe de tocht vervolgens de hypnotische trance beinvloedt die we erna doen.

Sessie 4 (14-17 uur): NLP Magick met Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij

Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij

Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij

Als het gaat om spiritualiteit is er vaak veel aandacht voor Oosterse spiritualiteit. Tegelijkertijd hebben we ook in het Westen een spirituele traditie die millenia oud is. In de kern is NLP een methode om menselijk gedrag in kaart te brengen. Meestal wordt NLP gebruikt om in kaart te brengen (a) hoe je mensen uit de problemen helpt met NLP, (b) communicatie of (c) sales. Wat ik heb gedaan, is tal van verschillende ontwikkelingsprogramma’s van allerlei magische scholen onderzocht en vertaald naar slimme NLP. Met name gaat het dan om de Tao, de Kabbalah en Yoga. Dat geheel is NLP Magick geworden.

Tijdens de middagsessie van dag 2 van de NLP Mini Conferentie krijg je de kern van NLP Magick. Dat wil zeggen, je leert hoe je je ware wil ontdekt aan de hand van de boom des leven uit de Kabbalah en je leert de Kabbalistische energiecentra in je lichaam te activeren. Nergens gaan we er bij NLP Magick vanuit dat dit allemaal “echt” is. Waar het om gaat is dat je met NLP en hypnose bijzondere ervaringen krijgt. Je leert in deze sessie:

  • het magische ontwikkelingspad om je ware wil te ontdekken;
  • de vier soorten van spiritualiteit;
  • hoe je de vijf energiecentra in je lichaam activeert zodat je meer jezelf wordt, beter communiceert, er meer liefhebt, meer uit je vingers komt en je met beide voeten op de grond staat.

Alle sessies zijn prima te volgen voor mensen die geen of weinig ervaring met NLP hebben. Voor mensen die al meer ervaring hebben met NLP is de hypnose-sessie waarschijnlijk een herhaling, tenzij je NLP buiten The Society of NLP® hebt geleerd. Maar de andere sessies zijn geheel nieuw voor je en een belangrijke toevoeging aan wat je al van NLP weet. Juist omdat de Mini NLP conferentie zo’n groot succes is gebleken bij alle NLP niveaus, is het dat ik dit programma heb uitgebreid met andere internationale NLP toptrainers.

Wanneer je mee wilt doen, is het het mogelijk om elke dag los te bestellen of allebei de dagen. De Mini NLP conferentie vindt plaats in Centrum de Roos, PC Hooftstraat 183, Amsterdam. Het tarief voor één dag is 97,50 inc. 21% BTW. De passepartout voor beide dagen is 150,- euro inc. 21% BTW. Je direct inschrijven is 100% veilig, want je kan altijd tot 24 uur van tevoren geheel kosteloos per email annuleren. Tot nu toe is de Mini NLP conferentie snel uitverkocht geraakt. Kortom, wanneer je mee wilt doen aan de Mini NLP conferentie, schrijf je dan meteen in door het onderstaande formulier in te vullen: